Wilt u een centrale verwarming aanleggen? Energiek Installaties geeft inwoners van de regio Utrecht opmaat cv-ketel advies.

Kies de ketel die bij u past, ik help u hierbij.

Woont u in de regio Utrecht, dan bent u voor een nieuwe cv-ketel bij Energiek aan het juiste adres. Het aanleggen van een nieuwe verwarming is altijd een uitdagende klus. Uitdagend omdat het belangrijk is om de warmte op de meest efficiënte manier door de woning te krijgen. Door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van convectie stroming. Daarbij kunt een vakkundig cv installateur goed gebruiken. 

Ik ben erkend Vaillant installateur. Naast Vailliant werk ik ook graag met Atag of Intergas. Orienteren op een Vaillant cv-ketel? Doe de ketelkiezer om een idee te krijgen.

Alternatieve verwarming of energie?

Denk hierbij aan zonneboilers of zonnepanelen. NRGK Duurzaam

Beoordelingen

Cijfer: 10

Zou u Dirk-Jan weer inhuren? : Absoluut

"Wat er beter had gekund, kunnen we niet verzinnen. Dirk-Jan is op-en-top servicegericht en daarnaast ook nog eens een innemende persoonlijkheid. Wij focussen ons op kleine zelfstandige ondernemers voor onze grotere huis-en-tuinklussen en zijn blij dat we Dirk-Jan aan onze lijst hebben kunnen toevoegen."

- Mirjam & Ronald

Cijfer: 9

Zou u Dirk-Jan weer inhuren? : Absoluut

"Snelle en nette dienstverlening waar je door wordt ontzorgd. Het vinden van de juiste oplossing kostte even wat denkwerk, maar is uiteindelijk zeer goed uitgepakt."

- Marijke

Cijfer: 10

Zou u Dirk-Jan weer inhuren: Absoluut

"Zeer snelle en goede service, vriendelijkheid en de juiste kennis maakt dat ik je zeker ga aanbevelen bij meerdere mensen."

- Cor van Straalen

Cijfer: 9

Zou u Dirk-Jan weer inhuren?: Absoluut

"Opvolgafspraak kon beter vanuit jouw initiatief gemaakt worden ipv de mijne. Dat geeft een professioneler en voortvarender indruk. Verder ben ik echter zeer tevreden en hoop ik vaker van je diensten gebruik te maken, mocht het zo voorkomen. Ik zal je ook aanbevelen bij anderen."

- Nicole

Cijfer: 9

Zou u Dirk-Jan weer inhuren?: Absoluut

"Zoals al persoonlijk verteld vinden wij jou schoon werken en denk jij met ons mee. Dat is als prettig ervaren."

- David