Sluit een onderhoudsovereenkomst voor uw CV-ketel. Een goed onderhouden en gekeurde verwarmingsinstallatie kent veel voordelen.

Vraag Dirk-Jan naar de mogelijkheden.

Onderhoud van uw CV-ketel bespaart een hoop gedoe

Heb je centrale verwarming in huis, dan is het belangrijk om de CV-ketel goed te onderhouden. Indien je in de regio Utrecht woont, kun je met mij een onderhoudsovereenkomst aangaan.

Een cv ketel is dag in dag uit aan het werk. Net als een auto heeft je cv ketel onderhoud nodig. Een slecht onderhouden cv-ketel is echt geldverspilling. Ik zie vaak genoeg dat een ketel niet is onderhouden en veel te vroeg moet worden vervangen.

Onderhoud helpt zelfs energie besparen. Een goed onderhouden ketel werkt met het hoogste rendement en is daardoor energiezuiniger. Dit kan een verschil maken tot 10%.

Onderhoud zorgt voor veiligheid. Er zijn brandverzekeringen die regelmatig onderhoud van de cv ketel verplichten. Een vuile ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide.

Onderhoud geeft zekerheid en betrouwbaarheid. Energiek installaties voert dat onderhoud goed en vakkundig voor u uit. Uw huis is weer veilig, energiezuinig en comfortabel verwarmd.

Beoordelingen

Cijfer: 10

Zou u Dirk-Jan weer inhuren? : Absoluut

"Wat er beter had gekund, kunnen we niet verzinnen. Dirk-Jan is op-en-top servicegericht en daarnaast ook nog eens een innemende persoonlijkheid. Wij focussen ons op kleine zelfstandige ondernemers voor onze grotere huis-en-tuinklussen en zijn blij dat we Dirk-Jan aan onze lijst hebben kunnen toevoegen."

- Mirjam & Ronald

Cijfer: 9

Zou u Dirk-Jan weer inhuren? : Absoluut

"Snelle en nette dienstverlening waar je door wordt ontzorgd. Het vinden van de juiste oplossing kostte even wat denkwerk, maar is uiteindelijk zeer goed uitgepakt."

- Marijke

Cijfer: 10

Zou u Dirk-Jan weer inhuren: Absoluut

"Zeer snelle en goede service, vriendelijkheid en de juiste kennis maakt dat ik je zeker ga aanbevelen bij meerdere mensen."

- Cor van Straalen

Cijfer: 9

Zou u Dirk-Jan weer inhuren?: Absoluut

"Opvolgafspraak kon beter vanuit jouw initiatief gemaakt worden ipv de mijne. Dat geeft een professioneler en voortvarender indruk. Verder ben ik echter zeer tevreden en hoop ik vaker van je diensten gebruik te maken, mocht het zo voorkomen. Ik zal je ook aanbevelen bij anderen."

- Nicole

Cijfer: 9

Zou u Dirk-Jan weer inhuren?: Absoluut

"Zoals al persoonlijk verteld vinden wij jou schoon werken en denk jij met ons mee. Dat is als prettig ervaren."

- David